Home

Welkom op Zoekbon.nl 
De eerste Nederlandse website die op een professionele wijze bemiddelt in de toenemende vraag naar gebruikte parkeertickets.

Iedereen die parkeert langs de kant van de weg, in een gebied waar betaald parkeren geldt, is in het bezit van een parkeerticket. Naar deze parkeertickets zijn onze gebruikers op zoek. 

De opzet is simpel.

Bent u op zoek naar een parkeerticket dan kunt u na invoer van een bepaalde plaats, straat of zone, datum en tijd zoeken in onze database. Mocht er geen passend aanbod aanwezig zijn dan ontvangt u per direct een email indien wel passend aanbod wordt geregistreerd (gratis service).

Wanneer u tickets in uw bezit heeft die voor u minder interessant zijn dan kunt u ze op onze site aanbieden. Voor een verkocht parkeerticket ontvangt u een vaste vergoeding van 4 Euro.

Zoekbon kiest voor veilig en makkelijk zaken doen. Dit betekent voor u: anoniem bestellen, alleen originele kaartjes ontvangen en dat ze voldoen aan wat u heeft gevraagd. Zo weet u zeker dat ze altijd bruikbaar zijn. Dus naderhand geen gehannes met aanbieders mocht u iets ontvangen waar u niets aan heeft. Lees voor gebruik van de site onze algemene voorwaarden.

Voor elk uitgewisselde parkeerticket vragen wij aan de koper, naast de vaste prijs voor een parkeerkaartje, een extra bijdrage van 6 euro voor het beschikbaar stellen van onze databanken, de dienst en de service. Dus alleen betalen wanneer een 'match' is gemaakt!

Meer informatie over parkeren in bepaalde steden vindt u terug onder zoeken in het hoofdmenu. Ook kunt één van onderstaande links eens proberen.


Gratis parkeren? Maak gebruik van Zoekbon.nl en verdien uw parkeergeld terug!

Meer over parkeren, dan kunt u de volgende link eens proberen:
parkeren.bekijkmenu.nl
autoinfo.rubrieken.com

Andere interessante links:
ruilenverzamel.nl 

Tot en met gisteren al 5.652.122 Paginaweergaves!
Doe mee met het succes en registreer uw parkeerticket op Zoekbon.nl

U bent niet ingelogd!
Klik hier om in te loggen.
Bezoekers online:
Gebruikers: 0
Gasten: 27